AMSTERDAM Akrylmaling

Hos Kunsthuset Nordsjælland har vi valgt at forhandle Amsterdam Akrylmaling “studiekvalitet”. Malingen er efter vores mening en af de bedste studiekvaliteter på markedet, med en virkelig god pigment, og som har meget høj lys ægthed. Derudover har Amsterdam akrylmalingen et bred farvesortiment og hos os, kan du vælge mellem alle 73 farver i serien.

Vi har Amsterdam akrylmaling i flere tubestørrelser 500 ml og 120 ml og så en lille på 20 ml.

Udover de 73 standard farver, kan du også få fluorescerende, perlemor, sølv, guld og bronce farver hos Kunsthuset Nordsjælland.

Malingen har en tyk og blød konsistens, som gør den nem at arbejde med, og gør den let anvendelig til mange forskellig maleteknikker. I alt kan du vælge mellem 18 special farver.

AMSTERDAM Akryl Spray

Akrylspray fra Amsterdam – Royal Talens har ligesom tubemalingen et stort farve sortiment. Fordelen ved Amsterdam, er at de bruger samme farvekoder i både akrylspray, markers og maling, så du kan kombinere de forskellige medier og frembringe fede teknikker. Vi har alle farver i sortimentet.

AMSTERDAM Akryl Ink

Akryl Ink fra Amsterdam, kan bruges til rigtig mange formål. Du kan bruge det som tegneblæk, i fyldepenne, airbrush, tegnepenne som tusch og du kan bruge det i malerier og meget meget mere.

Flaskerne kommer med en pipette, så det er nemt at dosere. Fås i 46 forskellige farver. 4 refleksfarver og 3 metalliske farver. Farvener er lysægte og vandfaste når de tørre op.

ASTERDAM Akryl Markeres

Markerne fra Amsterdam er et genialt redskab, til detaljer i maleriet. Ligeledes er de gode til at male på alle materialer f.eks sten. Ligesom alle andre produkter fra Amsterdam, har markerne de samme farvekoder, så du kan kombinere dem med dine ynglings tubefarver.

Markerne fås i 3 størrelser: 2 mm, 4 mm og 15 mm (som indikere størrelsen på markeren tegnespids)

AMSTERDAM Malemidler

Vi har har forskellige malemidler i butikken. Vi fører bl.a

Gesso i sort og hvid til at grunde dine lærreder med.

Varnish til lakering af malerier

Glow in the dark et fluorescerende middel til at få effekter i dit projekt til lyse i mørke.

Retarder blandes i akrylmalingen og forlænger tørretiden.

 

PENSLER

Vi har et lille men godt udvalg af pensler til akrylmaling i forskellige bredder og typer

JBF Lærred

Vores lærreder er fra Jydsk blindrammefabrik. Der er bomulds/polyester 310g/m2. Et godt lærreder i lækker kvalitet. Vi har mange størrelser, og vi kan skaffe lærreder hjem på specialmål, hvis du skal bruge det.

Malelærreder er i kunstnerkvalitet og er for grundet.

 

BESØG OS i BUTIKKEN. DU FINDER ÅBNINGSTIDER OG ADRESSE HER